De overtocht

Al vroeg op Lelystad met Luuk, Hans en Jolanda om te vertrekken met de PH-AJK van Wings over Holland naar Duitsland, maar het weer werkt nog niet mee. We wachten tot 11:00 uur en toen was het net mogelijk om VFR te vertrekken, wat dan ook snel werd gedaan. Alras werd het weer beter en bij Teuge vlogen we in CAVOK en dat is eigenlijk niet meer veranderd tot Herzogenaurach toe. Daar stond men ons al op te wachten en bleek dat de exportpapieren ook op zaterdag in de postbus lagen. Dus het kwam allemaal mooi uit. Na de overdracht zijn wij teruggevlogen naar Koblenz waar de nacht werd doorgebracht en s’avonds bij een diner en een lekker glaasje bier werd gevierd dat alles toch nog voorspoedig was verlopen. De volgende dag werd verder gevlogen naar EHLE alwaar na een FlyBye een ontvangst-commitee van Wings over Holland ons met Champagne stond op te wachten.

nieuwsbrief22nieuwsbrief21nieuwsbrief20nieuwsbrief19nieuwsbrief17nieuwsbrief16nieuwsbrief15nieuwsbrief18

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.