Foto, film en videovluchten

foto,film en video3Het maken van Luchtfoto’s, Film en video opnamen is een specialisme op zich waarin Flevo-air zeer bedreven is.

Door de jaren heen wordt Flevo-Air reeds gebruikt door Cameramensen van diverse vooraanstaande opdrachtgevers, waaronder Bedrijven, Televisiemaatschappij-en en Overheid voor het beschikbaar stellen van een vliegtuig met ervaren vliegers.

Tevens beschikken wij over verschillende fotografen met allen hun eigen specialisme en apparatuur. Veel gefotografeerde objecten zijn b.v. Booreilanden, Schepen groot en klein tijdens de vaart, Bedrijven of Fabriekscomplexen, Boerderijen, Particuliere huizen of zelfs hele dorpen.

Vanzelfsprekend beschikt ons bedrijf over de nodige verzekeringen en vergunningen terwijl onze fotografen ook zijn voorzien van alle benodigde vergunningen betreffende Luchtfotografie. Natuurlijk kunt U ook gebruik maken van Uw eigen cameramensen en apparatuur.

Voor de diverse mogelijkheden en opgave van prijzen kunt U contact opnemen met “Henk Veldkamp” op E-Mailadres Veldkamp@flevo-air.nl of Tel. 31(0) 6 53408445.

Enkele voordelen

  • Foto’s, Negativen of Video blijven Uw eigendom
  • Vliegen alleen met goed foto cq. film weer
  • Foto’s op elk gewenst formaat leverbaar
  • Tevens Dia’s of gedigitaliseerd op CD mogelijk
  • Voordelige tarieven

Pricing

Vlucht Prijs per 60 minuten
Exclusief fotograaf / Incl.Vlieger €180,00
Inclusief fotograaf  / Incl.Vlieger €280,00
Foto/Videomateriaal, Bijzondere apparatuur en aparte formaten Prijs op aanvraag

Hieronder treft U nog enkele foto’s aan.

foto,film en video8

foto,film en video7

foto,film en video6

foto,film en video

foto,film en video4

schiphol

centrum amsterdam