Go or No Go


“We have a Go”

“Yes we have after two years a Go”

Op dit moment Donderdag 18 Augustus 2016 is de verwachting voor wat betreft het weer op Korbach en en-route redelijk te bepalen.

 

De Nederlandse en Duitse Meteo is op dit moment redelijk positief. Voor zaterdag zal het prima kunnen met wel later op de dag een verspreide bui en sommigen misschien met wat onweer maar wel geïsoleerd. Voor Zondag zijn we wat Korbach betreft goed gestemd alleen als we later in de middag in Nederland terug komen kan daar het weer wat verslechterd zijn.

Desalniettemin hebben wij besloten om de Fly-In door te laten gaan en dan zaterdag kijken wat het weer voor zondag wordt en dan misschien besluiten om zondag direct na het ontbijt terug te vliegen.

Mocht het na dit moment om welke manier nodig zijn om alsnog te cancelen dan zullen we alle equipes persoonlijk op de hoogte brengen. Maar wij hopen uiteraard niet dat dat nodig zal zijn.

Mocht U zelf om wat voor reden niet naar Korbach kunnen komen laat U het dan ons ook even weten dan kunnen wij U schrappen van de lijst. En in dat geval dient U zelf voor annulering van Uw eventuele reservering van hotel en/of B&B te zorgen.

Voor nu wens ik U allen een fijne en veilige vlucht en hoop U te mogen begroeten op Korbach.

Groet,

Luuk en Henk