Korbach Ditjes en Datjes

Op deze pagina vind je wat ditjes en datjes betreffende de Fly-In op Korbach.

Ten eerste het vliegen tijdens de Fly-In, dit dient uiteraard te worden gedaan met inachtneming van alle veiligheidsregels. Er kan veel op Korbach maar vraag wel eerst even toestemming bij de dienstdoende vluchtleider.

Demo’s kunnen en mogen alleen worden gevlogen na het verkrijgen van een slottijd door de vluchtleider.

s’Avonds na de BBQ geen demo’s meer en het vliegen in het algemeen zoveel mogelijk te beperken ivm geluidsoverlast van de omgeving. Ook dient in de omgeving de bewoonde gebieden zoveel mogelijk te worden gemeden, in het bijzonder het centrum van de plaats Korbach zelf.

Na veel onderhandelen zijn we er in geslaagd om dit jaar een echt “spit met Schwein” op de BBQ te hebben. Dit was vaak gevraagd maar door omstandigheden slechts éénmaal gebeurd. Wij vinden dat het de sfeer waarschijnlijk goed zal verhogen.

De BBQ zal worden opgebouwd vanaf 17:00 uur waarna er om plus minus 18:00 uur gegeten kan worden. Zorg dus dat je op tijd op Korbach arriveert. Wij kunnen helaas niet meer wachten op late bezoekers omdat het voor de meeste mensen dan te laat wordt om te eten.

Tevens is er een verzoek van Gunter om als je klaar bent met eten en s’avonds ook met drinken het serviesgoed weer terug te brengen zodat dit niet allemaal door hem moet worden opgehaald. Deze man heeft het gedurende de gehele Fly-In zeer druk met alles te regelen, mensen naar en van de hotels of B&B te brengen, de Bierwagen met alles er om heen te regelen. Vele handjes maken licht werk.

Brigitte zal een lunch verzorgen op zaterdag in de middag. Deze is voor eigen rekening en diegene die hiervan gebruik willen maken kunnen dit bestellen bij het café. Tevens zal er tijdens de Fly-In een stand zijn op een ander gedeelte van het veld waar de toeschouwers ook wat kunnen gebruiken. Deze kwamen vaak vragen of ze tijdens de BBQ ook wat konden mee eten wat dus nu in de tweede stand voor eigen rekening kan. Je kunt natuurlijk als je de honger niet kunt bedwingen daar ook wat bestellen.

In de bierwagen zijn de meeste dranken te verkrijgen en dien je direct te betalen. In het café heeft Brigitte Koffie en Koeken van uitzonderlijke kwaliteit en zij heeft tevens een grote collectie van andere soorten bieren en witte en/of rode wijn. Dit dien je met Brigitte te verrekenen.

Voor de rest wensen wij jullie een fijne vlucht, een gemoedelijk weekend en een smakelijke BBQ op de 11e Korbach Fly-In.

Namens:

Henk Martens           Vliegveld eigenaar

Hein Stapelfeldt        Vluchtleider

Brigitte Stapelfeldt   The Lady of the Club

Gunter Scheid           De man die alles kan en nog veel meer doet.

Luuk Hooijdonk        Mede organisator en Penningmeester en Marshaller

Henk Veldkamp        Mede organisator en ass. Vluchtleider