Vliegtuigverhuur

VliegtuigverhuurFlevo Air verhuurt al jaren een 4 persoons “Cessna 172n” aan particulieren, bedrijven en clubs.

De PH-FLE is een volledig IFR uitgerust vliegtuig voorzien van Garmin GPS en een Bendix/King Skymap III  Full color Moving Map. Voorts is het vliegtuig uitgerust met 4-persoons intercom en 4 Headsets.

Sinds begin 2015 is het vliegtuig uitgerust met een Garmin 430 en een Garmin VOR/CDI/Glide indicator waardoor we volledig voldoen aan de nieuwe eis van 8,33 Mhz frequentie spacing.

De Long Range tanks (50 Gal / 189Ltr)  zorgen er voor dat ook een langere vlucht zeer goed tot de mogelijkheden behoort.

De verhuur geschiedt op basis van zuivere vliegtijden zodat U ten alle tijden in alle rust Uw run-up kunt maken. Dit is zowel beter voor het vliegtuig als voor Uw eigen veiligheid.

Voor vaste klanten behoort het tot de mogelijkheid om het vliegtuig langere tijd b.v. een weekend of midweek mee te nemen zonder dat daar direct een vast aantal uren per dag voor wordt berekend.

Enkele belangrijke pagina’s:

Online boeken

Checklisten

Verzekering

Enkele voordelen

  • Lage Huurprijs
  • Goed uitgerust met apparatuur wat nog werkt ook.
  • Zelf boeking bekijken en maken op Internet, dus plannen en direct boeken.
  • Uiteraard ook telefonische boekingen mogelijk
  • Alleen zuivere vliegtijd

Let op: Vanaf 7 maart 2022 prijsverhoging voor verhuur PH-FLE was €152,- is nu € 186,- p/uur zuivere vliegtijd inclusief 21% BTW.

Let op: Getankte brandstof op andere velden dan EHLE wordt alleen vergoed tegen de MOGAS Dagprijs van EHLE en na overleg van een geldige kwitantie incl. BTW.