Zeg nooit nooit maar toch?

Helaas hebben we moeten besluiten om geen nieuwe Fly-In “Korbach” te organiseren.

De laatste Fly-In was augustus 2016 en daarvoor waren ruim honderd personen aangemeld. De meteo was op de dag dat we tbv onze leveranciers een beslissing moesten nemen positief voor het weekend en niets stond ons in de weg voor een “NO GO”.

Helaas werden er op zaterdag door de meteo berichten verspreid dat de avond van zondag en de nacht naar maandag het weer wat kon verslechteren maar dat bleef gelukkig uit en het bleek alleszins redelijk VMC conditie’s te zijn. Doch het kwaad was al geschiedt en ruim 40 personen besloten om de trip niet te wagen omdat er geen zekerheid was dat ze maandagmorgen weer aan het werk konden.

Nu U begrijpt het al; Voor de overgebleven mensen was er Barbeque-vlees genoeg en ook het ontbijt op zondag kon wel drie maal worden gevierd. Maar na het ophalen van de contributie bleek er een tekort te zijn van zo’n achthonderd Euries terwijl de leverancier toch wel graag zijn inspanningen betaald zag worden. En dat was er natuurlijk niet dus moest er door de organisatie (Lees de Vliegveld eigenaar en Eigenaar Wings over Holland) worden bijgespijkerd.
Tevens het besluit van de eigenaar van het vliegveld om te willen verkopen heeft er toe geleid dat hij geen verplichtingen naar een eventuele koper wilde en dus heeft hij besloten om geen toestemming meer te geven voor een Fly-In. Des ondanks blijft U natuurlijk altijd van harte welkom op Flugplatz Korbach en zal een bezoek aan “Platz en stadje” U ook dan kunnen bekoren.

Voor nu rest ons nog om diverse mensen van de organisatie te bedanken zoals:

Henk Martens           Vliegveld eigenaar

Hein Stapelfeldt        Vluchtleider

Brigitte Stapelfeldt   The Lady of the Club

Gunter Scheid           De man die alles kan en nog veel meer doet.

Luuk Hooijdonk        Mede organisator en Penningmeester en Marshaller

Leveranciers en de vele vrijwilligers die altijd tijdens het weekend aanwezig waren om het vele werk mogelijk te maken.

Zou het er dan misschien ooit toch weer wel van komen of zal het voor altijd “nooit” blijven,

met vriendelijke groet,

Henk Veldkamp        Mede organisator en ass. Vluchtleider